Hydraulic Univers SRL

Firma noastra

Hydraulic Univers este o firma cu capital 100% privat si venim in intampinarea posesorilor de utilaje, prin comercializarea unei game largi de pompe hidraulice, motoare hidraulice noi sau revizionate, pompe si hidromotoare cu roti dintate, a pieselor de schimb etc.
-bloc cilindru, pistoane, garnituri, placi de distrubutie, placi forate, supape de sens,supape de soc si cavitatie, garnituri etc.

Colaborarea noastra cu furnizori de renume din acest domeniu, ne ofera un avantaj important pe piata romaneasca, avand preturi accesibile atat pentru marile firme care isi desfasoara activitatea in domeniul utilajelor hidraulice, dar in special si persoanelor fizice,posesoare de utilaje.
La cererea clientului putem furniza pompe complet construite in atelierele partenerilor nostri, dar si componente originale, O.E.M.
Toate produsele comercializate de noi respecta normele de siguranta, calitate si normele impuse de UE, ele fiind rezultatul anilor de experienta in domeniu al producatorilor nostri si sunt certificate ISO SGS-VCA** .
Pentru mai multe detalii despre firma noastra, si despre produsele comercializate de noi, va rugam sa ne contactati la:

e-mail: hidraulicunivers@yahoo.com sau la
telefon: 0761326732 persoana de contact Raducioiu Valentin si vom lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibi.

CLIC PE IMAGINE / CLIK THE IMAGE

pompa a10vd43

reparatii pompe a10vso18

reparatii pompe a10vso28

reparatii pompe a10vso45

reparatii pompe a10vso71

reparatii pompe a10vso100

reparatii pompe a10vso140

reparatii pompe a10vd45

service pompe a10vso18

service pompe a10vso28

service pompe a10vso45

service pompe a10vso71

service pompe a10vso100

service pompe a10vso140

service pompe a10vd43

service pompe hidraulice

reparatii pompe hidraulice

reparatii hidromotoare

reparatii motoare hidraulice

reparatii cutii de viteze

reparatii pompe kayaba

pompe teijin seiki

pompe toshiba

pompe mitsubishi

pompe nachi

Remark: All manufacturers names, symbols and descriptions are used for reference purpose only and it does not imply that any part listed is the product of these manufacturers.